Estadistica: contador de visitas

viernes, 5 de noviembre de 2010

1960. Programa de Mascletades

....Mascletades Oficials en la plaça de l'Ajuntament
Dijous 17 de març, mascletada disparada el primer dia festiu amb les falles plantades de l'any 1960. Falla realitzada per l'artista faller d'Alacant, Ramón Marco Marco, amb el lema: "A la lluna... de València".
.
C. de DOCUMENTACIÓ
.
Autor fotografia: Anònim. Títol: Mascletada en dia de falles. Any: 1960. Editor: València, J.D.F, (José Durá Pérez). Suports i dimensions: 1 fot. (tarjeta postal) 10 x 15 cm., paper, digital. Matèries: Focs artificials, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.
.
C. d'INTERPRETACIÓ
.
Diumenge, 13 de marc. En acabar l'acte d'exaltació de la fallera major infantil, Maria del Carmen Martínez Bordiu-Franco, disparada simultània de tres mascletades a la plaça del Caudillo, plaça de Santa Mònica i en l'encreuament de Germanies - Russafa, pels pirotècnics Vicente Ausina, José Caballer i Juan Mas, respectivament. Dilluns, 14 de març. A les 13,30 hores, participació del pirotècnic José Caballer, de València. Dimarts, 15 de març. En finalitzar la carrera concurs de cambrers, mascletà a càrrec de Daniel Greses, de Moncada. Dimecres, 16 de març. A les 13,30 hores, participació de la Societat Obrera Pirotècnica de Moncada. Dijous, 17 de març. A les 13,30 hores, mascletà a càrrec de Vicent Caballer, de Godella. Divendres, 18 de març. En acabar el repartiment de premis a la tribuna municipal, participació del pirotècnic Juan Mas, d'Alfafar.
Dissabte, 19 de març.
A les 14 hores, gran mascletà extraordinària pel pirotècnic Daniel Greses, de Moncada

No hay comentarios:

Publicar un comentario