Estadistica: contador de visitas

domingo, 6 de febrero de 2011

X Participació Sabuts de Falles

La foto que vol respostes
Identifica la falla que apareix en la fotografia
A la nova proposta del mes de febrer, també cal contestar les clàssiques tres preguntes.
1.- Quin és el nom de la comissió de la falla?
2.- Lema i any que es va plantar?
3.- Quin artista és l'autor?

.
Qui vulga contestar les preguntes és lliure de fer-ho, nosaltres li estarem agraïts. En el cas que no haja cap Sabut que sàpia o s'atrevisca a donar les solucions, nosaltres ho farem el dia 6 de març de 2011. T'agradaria fer l'explicació, el comentari o contar la història que amaga veure la foto, és a dir, de Centre d'Interpretació, també ho pots fer, la inclourem amb cita d'autoria. Tens temps fins a la data assenyalada més amunt. Novament us demanem la vostra bona col·laboració i participació. Ànim a tots per a participar de bon grat.

1 comentario:

  1. El lema de la falla és: 'La victòria és de la dona', de la comissió Ángel Guimerá - Gran Via - Ferran el Catòlic. Any 1962. Artista: Vicente Pallardó Latorre.
    La figura principal és una dona moderna, que alça en la mà l'escultura de La Victòria de Samotràcia, als seus peus sobre dos castanyoles, s'escenifiquen els famosos quadros de Goya 'El salt de la Garlocha' i 'Los peleles', simbolitzant que la dona en tota època i en tot temps,va fer de l'home un titella, mogut al seu capritx i que posant en joc els seus encants i la seua astúcia, sempre aconseguia véncer la intel·ligència i la força masculina.L'artista desenrotlla en este monument els èxits actuals de la dona en la societat, tema tractat des de l'inici de la seua carrera, quan ja 1950 plante 'La que conquista és la dona', per a la comissió Tapineria.La falla competia en secció primera, i va aconseguir un sèptim premi i el d'Enginy i Gràcia.

    P.D.:Josep, necessite fer-te unes consultes, quan tingues temps escriu-me a sciscar@terra.es

    ResponderEliminar