Estadistica: contador de visitas

miércoles, 5 de octubre de 2011

1932. Falla Lope de Vega i el seu Llibret

Guardonada amb un accèssit numerat amb el 15 de 250 pessetes

Tema general variat

La falla satiritzava l'afició que senten molts per desenvolupar el sentit corporal de "tocar" tot el que poden

C. de DOCUMENTACIÓ

Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Villanueva, M. Titol: No toqueu ¡¡ Perill !!. Comissió: Lope de Vega. Any: 1932. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 9 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.















C. de DOCUMENTACIÓ


Titol: Gran Falla de la : Plasa Lope de Vega : y ADYACENTS : titulá : NO TOQUEU ¡¡PERILL!! : Guiat per este consell : que te dona un vell : ANY 1932 : Imp. A. Simó : Torrente Valencia. Autor explicació: Desconegut. Editor: La Comissió Falla Lope de Vega. Data publicació: 1932. Descripció física: 32 p. ; 21 x 15,5 cm. Impressor: A. Simó. Torrente, Valencia. Matèries: Text imprès (Castellà i Valencià), llibret de falla, publicacions periòdiques. Notes: Col·lecció Josep J. Coll

C. d'INTERPRETACIÓ

Portada impresa a dues tintes i amb diferents tipologies de lletres. Al centre es situa el dibuix significatiu del lema de la falla. Les cobertes de paper couché. Enquadernació amb una grapa. Pàgines de contingut 32, les dedicades a la literatura són 16 i a la publicitat unes altres 16 més la de la contraportada i les dues interiors primera i segona. En la distribució de les pàgines, les de contingut literari es situen en el lloc de les pars i les de la publicitat en les impars.

No hay comentarios:

Publicar un comentario