Estadistica: contador de visitas

jueves, 6 de octubre de 2011

XVIII Participació Sabuts de Falles

Nova foto que vol respostes per al mes d'octubre. Participa i Identifica la falla que apareix en la fotografia.

Les tres preguntes a contestar són les clàssiques:


1.- Quin és el nom de la falla?
2.- Lema i any que es va plantar?
3.- Quin artista és l'autor?


Qui vulga contestar les preguntes és lliure de fer-ho, nosaltres li estarem agraïts. En el cas que no haja cap Sabut que sàpia o s'atrevisca a donar les solucions, nosaltres ho farem el dia 6 de novembre. T'agradaria fer l'explicació, el comentari o contar la història que amaga veure la foto, és a dir, de Centre d'Interpretació, també ho pots fer, la inclourem amb cita d'autoria. Tens temps fins a la data assenyalada més amunt. Novament us demanem la vostra bona col·laboració i participació. Ànim a tots per a participar de bon grat.

3 comentarios:

  1. Tenim algun problema en els correus, que et vaig enviar, ja que nomes contestes quant t'escrit algun comentari, te comente de que es tracta.

    Buscant temes fallers per internet, em vaig trobar amb el teu blog (molt interessant per cert), i vaig vore la foto del monument de la nostra falla de 1944, de la qual no disposem, per això la nostra petició és que si disposares d'ella amb millor resolució que la del blog (molt xicoteta), t'agrairíem que ens l'enviares per e-mail, per a poder-la afegir a les fotos dels monuments de la falla que tenim en el casal.

    Espere la teua resposta, i gràcies per endavant.
    falladoctorferran@hotmail.com
    falladoctorferran@gmail.com

    ResponderEliminar
  2. www.falladoctorferran.com
    esta es la direccio del nostre blog

    ResponderEliminar