Estadistica: contador de visitas

domingo, 6 de septiembre de 2015

1941. Falla carrers Castelló i Adjacents, Falla carrers Sorní i Comte Salvatierra. Falles 1941



C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Roda Rovira, Carmelo (1878-1947). Titol: ¡¡La Pascua, la Mona i els Ous!!. Comissió: Carrers Castelló i Adjacents. Any: 1941. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 13 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.


C. d'INTERPRETACIÓ


C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Sánchez Calvo, Manuel. Titol: València festera. Comissió: Carrers Sorni i Comte Salvatierra. Any: 1941. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 12 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.

Esbós: Arxiu Municipal de València.             Foto: Josep J. Coll
C. d'INTERPRETACIÓ
La falla era tota ella una al·legoria de les festes de carácter mes popular a la ciutat de València: la pelà de la panolla, la cantata valenciana, les cucanyes, la mocadorà de sant Donis i en el coronament, el Corpus amb la Roca la Diablera. La Construcció de la falla va ser pressupostada en 7.000 pessetes, quantitat cobrada per l'artista en quatre mensualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario