Estadistica: contador de visitas

domingo, 10 de septiembre de 2017

1957. Llibret Falla Pelayo i Matemàtic Marzal. 1961. Falla Na Jordana. 1963. Falla Joaquim Costa i Borriana

De realizar la falla dels carrers Pelayo i Matemàtic Marzal en la Secció Tercera A, es va encarregar l'artista faller Jose Barea. La falla va portar per lema: "Projectes"

C. d'INTERPRETACIÓ
L'argument de la falla explicat en el llibret en to satíric pel poeta, va dir: A dalt un valencià desfulla la margarida del si o el no se'n portaran l'Estació del Nord, que tant molesta. Mentrestant, es projecta un inútil túnel subterrani, que és un bunyol, que per rar és pintat per un turista arribat a València amb tren.



C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Puche Ferrándiz, Julian (1915-1984). Titol: Dur endavant una falla, problema de tres en ratlla . Comissió: Na Jordana. Any: 1961. Suports i dimensions: 1 fot, 14 x 12 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.


C. de DOCUMENTACIÓ
Autories/Autor fotografia: Anònim. Autor reflectit: Azpeitia Ureña, Angel (1928-2014). Titol: ¡Sálvese quien pueda! . Comissió: Carrers Joaquim Costa i Borriana. Any: 1963. Suports i dimensions: 2 fot, 14 x 12 cm, paper fotogràfic, digital. Matèries: Monuments (falla), artistes fallers, material fotogràfic. Notes: Col·lecció Josep J. Coll.

No hay comentarios:

Publicar un comentario